Woody Blackstar Mini 16KW

23995 kr.

Woody Blackstar Mini er en kompakt højeffektiv kedelunit med selvrens-funktion og fire røgtrækskanaler for optimal ydnyttelse af røggasserne med en virkningsgrad på op til 94,2 %.

Blackstar Mini's konstruktion med kedel, sammenbygget 150 kg. magasin samt indbygget brænder og snegl udgør en yderst kompakt anlægsløsning som muliggør installation også i mindre fyrrum. Det er muligt at installere magasinet på begge side af kedlen.

Woody Blackstar Mini leveres standard med automatisk rensning af røgkanaler. I toppen af rækken af røgkanaler er der monteres et renseaggregat som via en gearmotor trækker en række lameller op og ned af siderne i røgkanalerne hvorved aske og sodrester falder ned i den store 20 liter askeskuffe. Herved holdes røgkanalerne automatisk rene og manuel rengøring af røgkanaler ikke er nødvendigt. Renseaggregatet bør rengøres én gang årligt eller efter behov.

Husk at der er mulighed for tilskud inden køb af nyt fyr

Antal:

Antal varer: 0

Subtotal: 0.00 kr.


Vi behandler din forespørgsel og vender tilbage hurtigst muligt. Husk et telefonnummer og e-mail så vi kan kontakte dig.